Nεκρός 43χρονος ψαροντουφεκάς από τη Σαλαμίνα

Τελευταίο μπάνιο για έναν 43χρονο άνδρα, σήμερα το απόγευμα στον Κατηγιώργη. Ο άτυχος παραθεριστής από τη Σαλαμίνα, είχε πάει για ψαροντούφεκο, βρέθηκε πνιγμένος και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα εντόπισε στις 4 σήμερα το απόγευμα, στον όρμο του Κατηγιώργη και σε σημείο που μπαίνουν τα τρέιλερ για να ρίξουν τα σκάφη στη θάλασσα, από σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο και το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, ενώ επί τόπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ο άτυχος 43χρονος, κατάγεται από τη Σαλαμίνα και είχε έρθει για διακοπές στον Κατηγιώργη με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Νωρίς το μεσημέρι μπήκε στη θάλασσα για να κάνει ψαροντούφεκο, αλλά, μερικές ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός.

Λιμενικοί που πήγαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε στολή βατραχανθρώπου, αλλά βρέθηκε στη θάλασσα με ένα βατραχοπέδιλο, γάντια, ενώ το μαχαίρι έλειπε από τη θήκη του.

Το Λιμεναρχείο Βόλου, που κάνει την προανάκριση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε για φύλαξη στο Νοσοκομείο Βόλου, ώστε αύριο να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.


πηγή:zougla.gr