Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς, μέσω ΕΣΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΑΟΜΑΤΑ ΕΔΩ
Η κρίσιμη ώρα για περίπου εκατό χιλιάδες οικογένειες που έχουν υποβάλλει δικαιολογητικά για να επωφεληθούν τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς έφτασε. Οι προσωρινοί πίνακες με τις ωφελούμενες μητέρες, που θα μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από τα προγράμματα ΕΣΠΑ ανακοινώθηκε και βρίσκεται εδώ.

Από το πρωί, εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα χτυπήματα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, που είχε ανακοινώσει ότι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, 25 Αυγούστου, τα ονόματα των ωφελούμενων μητέρων θα είχαν αναρτηθεί στους προσωρινούς
πίνακες, για τις 89 χιλιάδες θέσεις, που είναι και το σύνολο των προσφερόμενων από τους παιδικούς σταθμούς. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που το site "έπεσε" από τον διαδικτυακό συνωστισμό.
Με τη δημοσίευση των προσωρινών πινάκων, οι μητέρες που δεν βρίσκονται στη λίστα, θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 28 Αυγούστου, για να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους και να στείλουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να προκριθούν.
Ωστόσο, οι τελικοί πίνακες με τα ονόματα θα ανακοινωθούν 30-31 Αυγούστου και οι γονείς θα γνωρίζουν, εκτός από το αν θα είναι, τελικά, ωφελούμενοι, και τον παιδικοί σταθμό ο οποίος θα τους δεχτεί.
πηγή: TheToc.gr