Ανακοίννωση - Απάντηση του συλλόγου Αιαντίς

Μετά την ανακοίνωση της κ. Δημάρχου, είμεθα υποχρεωμένοι, προς χάριν της αλήθειας, να ενημερώσουμε και την κ. Δήμαρχο αλλά και όλους τους άλλους που ενδιαφέρονται για το νησί μας, και να τους γνωρίσουμε τα κάτωθι:
1.      Μετά το ενδιαφέρον της κ. Δημάρχου όσον αφορά την οργάνωση των Σαλαμινίων, επράξαμε όπως και για άλλους Δημάρχους στο παρελθόν, να την ενημερώσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου να γνωρίσει τα προγράμματα των «Σαλαμινίων», που έχουν σχέση με την προβολή, την οικονομική ανάπτυξη και τις δραστηριότητες πολιτισμού του νησιού μας.
2.      Παράλληλα, ενημερώσαμε και πολλούς άλλους δημοτικούς της συμβούλους σχετικά με αυτά.
3.      ΄Οσον αφορά την έκτακτη Γενική Συνέλευση, με την συμμετοχή Σαλαμινίων και μη εθελοντών, είχε σαν σκοπό να δηλώσουν στην κ. Δήμαρχο την επιθυμία δραστηριότητας άνευ ουδεμίας αμοιβής. Τα όσα ακούγονται και λέγονται περί δαπανών δεν μας αφορούν, διότι εμείς, όπως εργαζόμαστε εδώ και 35 χρόνια αφιλοκερδώς, τα ίδια θα κάνουμε και τώρα.
4.      ΄Οσον αφορά το τυπικό μέρος, ένας καλοπροαίρετος θα έβλεπε το πάθος της προσφοράς και της αγάπης για το νησί και όχι το τυπικόν «θα παραστεί» αντί του ορθού που ήταν «έχει κληθεί να παραστεί η κ. Δήμαρχος».
5.      Ο σύλλογος «ΑΙΑΝΤΙΣ» έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι δεν εμπλέκεται με πολιτικές συμπάθειες ή αντιπάθειες.
                  Κλείνοντας, παρακαλώ την κ. Δήμαρχο να έρθει στη Γεν. Συνέλευση της Πέμπτης 28/8 και να μην   απογοητεύσει τους αγνούς πολίτες εντός και εκτός του νησιού μας, που έχουν αφιερώσει τον εαυτό τους στην υπηρεσία του τόπου.
Ο Πρόεδρος του ΑΙΑΝΤΙΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ