ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 2 ΣΕΠΤ 2014

Ενημερώνουμε τους κάτοικους της περιοχής του Αγ. Νικολάου ότι όπως μας έκανε γνωστό η ΕΥΔΑΠ την Τρίτη 2 Σεπτ θα γίνει διακοπή νερού προκειμένου να αποκατασταθεί η διαρροή στην διασταύρωση Μαραθώνος και Ευρισακη.
Επισυνάπτουμε  το έγγραφο του Συλλόγου προς την ΕΥΔΑΠ και ελπίζουμε στο μέλλον να δύναται η ΕΥΔΑΠ να ενημερώνει έγκαιρα τους κατοίκους για τυχόν διακοπή όπως το κάνει δια μεγαφώνου η ΔΕΗ.





ΠΡΟΣ                                                                             Σαλαμίνα  01/09/2014
ΕΥΔΑΠ                                                                           Αριθμ. Πρωτ. 27 





ΘΕΜΑ: Διαρροή δικτύου ΕΥΔΑΠ


Κύριοι

     Σας πληροφορούμε ότι, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Μαραθώνος και Ευρυσάκι υπάρχει μεγάλη, διαρροή νερού που προέρχεται από φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ.
     Η εν λόγω διαρροή εκτός από τη μεγάλη σπατάλη νερού, εγκυμονεί και μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος και ιδιαίτερα τροχαίου, επειδή στο συγκεκριμένο σημείο της διαρροής το οδόστρωμα παρουσιάζει μεγάλη κλίση και ολισθηρότητα.
     Παρακαλούμε για την οριστική αποκατάσταση της βλάβης, λαμβανομένου υπόψη ότι πριν από πέντε (5) περίπου ημέρες είχε παρουσιαστεί στο ίδιο πρόβλημα και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ αποκατέστησε αυτήν.
     Επίσης σας παρακαλούμε θερμά, όταν το συνεργείο διακόψει τη ροή του νερού για την επισκευή της εν λόγω βλάβης, να ενημερώσετε με οποιοδήποτε τρόπο τους κατοίκους της περιοχής για τη διακοπή του νερού.
     Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
     Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνηση σας παρακαλούμε να μας καλέσετε στα 
Τηλ: 210 4650671 ή Κιν: 6974588127. 






          Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



        ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΦΑΣΙΛΗΣ                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ