Κατά του ελέγχου της νομιμότητας των υπαλλήλων η Δούρου

Κατά του ελέγχου της νομιμότητας των υπαλλήλων της Περιφέρειας αναμένεται να ταχθεί η Ρένα Δούρου, μαζί με άλλους 19 δημάρχους του αντιτάσσονται σε αυτή τη διαδικασία, σύμφωνα με την Καθημερινή.


Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες για τη στάση αυτή της κ. Δούρου η οποία έχει αυτό το θέμα ως πρώτο στην ημερήσια διάταξη του επόμενου περιφερειακού συμβουλίου.

Απευθυνόμενη με επιστολή της στους εργαζόμενους της Περιφέρειας πριν από δύο εβδομάδες ανέφερε «η Περιφέρεια της Αττικής ξεκινά μια νέα πορεία... Σε αυτή την πορεία, από την οποία κανείς δεν περισσεύει, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είσαστε εσείς, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος της Περιφέρειας με την κοινωνία και τους πολίτες. Μακριά από στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων, που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, απαξιώνοντας έτσι τη λειτουργία του δημόσιου τομέα γενικά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικότερα, η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής».