Κοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας - Κάλεσμα καθηγητών και μαθητών

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα για το νέο σχολικό έτος 2014-2015, να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογικά που αναγράφονται στην αίτηση.
Οι αιτήσεις ξεκινούν από τις 8/9/2014 έως 12/9/2014.
Παρακαλούμε οι αιτήσεις να γίνουν μέσα στην προθεσμία που έχει δοθεί , ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία επιλογής και η ομαλή έναρξη των μαθημάτων. 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Προς εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και καθηγητές ξένων γλωσσών.
Ο Δήμος Σαλαμίνας , σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς της περιοχής μας, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για δεύτερη χρονιά, ενός θεσμού που στο ξεκίνημά του στηρίχτηκε από την τοπική κοινωνία και λειτούργησε με επιτυχία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που μέχρι τώρα προέκυψαν, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών με δωρεάν μαθήματα.
Καλούμε και φέτος όσους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2014-2015, όπως επίσης και Καθηγητές ξένων γλωσσών, να δηλώσουν την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.
Προκειμένου να καταρτιστεί εγκαίρως το πρόγραμμα λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη σχολική περίοδο 2014-2015, παρακαλούμε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να προσφέρετε το χρόνο και τις γνώσεις σας για τον σκοπό αυτό, να μας δηλώσετε ειδικότητα, μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθεστε να διαθέσετε έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού στο τηλέφωνο 213 20 27 580-82

Η
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ