Συγκίνηση στη Χειροτονία του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟ)

Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τελέστηκε, το πρωί του Σαββάτου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνου από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, με την συμμετοχή πλήθους Ιεραρχών. 









Στη χειροτονία παρέστησαν εκπρόσωποι των Αρχών της επαρχίας Μεγάρων και Σαλαμίνος, κληρικοί, μοναχοί και μοναχές και πλήθος πιστών. Και ασφαλώς η ιδιαίτερα συγκινημένη μητέρα και αδελφή του καθώς και οι συγγενείς του νέου Ιεράρχη.

Συγκινημένος και ο νέος Μητροπολίτης, στην ομιλία του πριν από την χειροτονία του, μίλησε για την πορεία του, χωρίς να κρύψει τις ευχάριστες αλλά και τις πικρές στιγμές που γεύτηκε και οι οποίες όπως είπε τον δίδαξαν πολλά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για τον αγαθό χαρακτήρα του νέου Ιεράρχη, την αγάπη που εκπέμπει και το ήθος του ενώ δεν παρέλειψε να τον συμβουλέψει να έχει πάντοτε στη μέριμνά του το ποίμνιο της επαρχίας του.
Εμφανώς συγκινημένος ο νέος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνος ευλόγησε κλήρο και λαό αφού ασπάσθηκε εγκάρδια τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τους Μητροπολίτες.

πηγή:amen.gr