Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Αρχηγείο Στόλου και σε Πολεμικά πλοία στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος


 Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Αρχηγείο Στόλου, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας και στη συνέχεια μετέβη σε πολεμικά πλοία.

Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα του Ναυστάθμου, στις εγκαταστάσεις της Διοικήσεως Διοικητικής Μερίμνης Ναυτικού, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης μονάδων του Στόλου. 


Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας ΠΝ.

Στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα στελέχη του Αρχηγείου Στόλου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Ευχαριστώ θερμά γιατί όλο αυτό τον καιρό -ανεξάρτητα σε ποια βαθμίδα μπορεί να βρίσκεστε, από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο ναύτη- αισθάνθηκα και τη στήριξη, αλλά και την εμπιστοσύνη, κάτι που μου επέτρεψε αυτό το χρονικό διάστημα των δύο θητειών να ζήσω μία ωραία εμπειρία και από την άλλη μεριά να κάνουμε σημαντικά πράγματα, πολλά εκ των οποίων έχουν να κάνουν με το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο ενισχύεται, με κορυφαία βεβαίως ενέργεια αυτή που ανέφερε ο Αρχηγός σας.

Δουλέψαμε πολύ για να περιέλθουν τα υποβρύχια στη δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού και έπονται και άλλα βήματα στο μικρό χρονικό διάστημα που μένει έτσι ώστε, εσείς που υπηρετείτε -όπως λέω ιδεολογικά- μέσα από τη θάλασσα την Πατρίδα, να αισθάνεστε ότι η Πολιτεία, παρά τις δυσκολίες που οι καιροί επεφύλαξαν, είναι κοντά σας αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο σας».