Oμάδα ΘΕΑΤ.Ο.Σ: Επέτειος και Γάμος μαζί! του Αντον Παυλοβιτς Τσέχωφ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα πρόβες της ομάδας ΘΕΑΤ.Ο.Σ

Ανακαλύπτουμε τον Αντον Τσέχωφ μέσα από ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς και συλλέγουμε υλικό από τους συμμετέχοντες με απώτερο σκοπό να προσεγγίσουμε, με πειραματική διάθεση, τα δύο μονόπρακτα του συγγραφέα Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ και Ο ΓΑΜΟΣ σε μια ενιαία παράσταση!


Βρισκόμαστε στην αρχή!
Προσπαθούμε να χτίσουμε,να πλάσουμε,να ζωγραφίσουμε ανθρώπους με κίνητρα, φανερά η κρυμμένα.Κυρίως μας ενδιαφέρουν τα κρυμμένα κίνητρα!Αυτά μας δημιουργούν την διάθεση να ανακαλύψουμε ρόλους και να παίξουμε!

Ψάχνουμε υλικό απο ρωσικά ρεύματα,ρώσους συνθέτες,μουσικούς,ζωφράφους οτιδήποτε μπορεί να σταθεί χρήσιμο για την δουλειά μας!

Οι συμμετέχοντες συλλέγουν υλικό και το καταθέτουν στην πρόβα!
Στην σελίδα αυτή θα δημοσιεύουμε υλικό απο τους συμμετέχοντες,θα μοιράζουν τις απόψεις τους μαζί με σχόλια και φωτογραφικό υλικό.Κατάγράφουμε βήμα βήμα την διαδικασία για την δημιουργία μιας παράστασης.

Στην έρευνα και στην δημιουργία της παράστασης συμμετέχουν:

Γιώργος Παπαδόπουλος,Παναγιώτης Φουρίκης,Γιώργος Παγώνης,Ελευθερία Καραγιάννη,Βασιλεία Κώνστα,Κατερίνα Ταπέ,Χρήστος Αγγελάκης,Μαρία Κανάκη,Τίνα Δημητρίου,Κωνσταντίνα Βαλόπητα,Πάνος Τσάρογλου,Μελπομένη Κόμη,Γιώτα Θεοδωρουλέα,Παυλος Λάππας

Φωτογραφίες απο τις πρώτες αναγνώσεις και τους αυτοσχεδιασμούς:

Μάθημα-πρόβα 1,2,3