Οι σταυροί στη Β' Πειραιώς: Χωρίς βουλευτή το ΠΑΣΟΚ

Πάνω από το 20% έχει φτάσει η ενσωμάτωση των σταυρών στη Β' Πειραιώς, και οι περισσότερες έδρες της περιφέρειας στην επόμενη Βουλή μοιάζουν να έχουν ήδη ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τρεις βουλευτές, με τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Νίνα Κασιμάτη να προηγούνται με διαφορά, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Εύη Καρακώστα, με διαφορά περίπου 300 σταυρών από την τέταρτη Τζένη Βαμβακά.


Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει έναν βουλευτή, με επικρατέστερο αυτή την ώρα τον Γιάννη Τραγάκη, που προηγείται με διαφορά 400 σταυρών του Τάσου Νεράντζη, ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκεται ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Το ΚΚΕ καταλαμβάνει μία έδρα, η οποία πιθανότατα θα πάει στη Διαμάντω Μανωλάκου, που έχει μεγάλη διαφορά σε σταυρούς από τους υπόλοιπους υποψηφίους του κόμματος.

Η Χρυσή Αυγή εκλέγει έναν βουλευτή, που εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιάννης Λαγός.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκλέγουν έναν βουλευτή, που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος, που προηγείται με διαφορά περίπου 250 σταυρών της Ειρήνης Μαρούπα-Ταουξή.

Το Ποτάμι εκλέγει έναν βουλευτή, που θα είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ αν ο επικεφαλής του κόμματος δεν επιλέξει τη συγκεκριμένη έδρα, τότε ακολουθεί ο Νίκος Ορφανός.

Το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει βουλευτή, με τους Παντελή Καψή και Δημήτρη Λιντζέρη να μένουν εκτός Βουλής.