ΥΒΡΙΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ),ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΕΤΗ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ,ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΝΤΙΣ ΠΟΥ 35 ΕΤΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ.


Η Σαλαμίνα τα τελευταία χρονια έκανε μεγάλα βήματα για τη δίκαιη από πολλούς διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 με τη συμπλήρωση των 2500 χρονων από τη Ναυμαχία.
Όμως λιγοι μήνες πριν τη απόφασή για την τελική επιλογή δυστυχώς όλα φαίνεται να εχουν αφεθεί στη τύχη τους χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τη σημερινή δημοτική αρχη
Σοκαριστήκαμε όταν είδαμε ένα μνημείο ξεχασμένο με αναρτημένη μια σκισμένη Ελληνική σημαία , ταμπέλες του υπουργείου πολιτισμού ξηλωμένες και τα ναυπηγεία να παραμένουν.
Γιατί αυτή η εγκληματική αδιαφορία ?

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014;
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ



ΠΕΡΑΣΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;





πηγή:mcxlvii.com