Δραστηριότητες Αντιπεριφερειάρχη Νήσων 17 και 18 Ιουλίου

Στα πλαίσια της πολύς καλής συνεργασίας με το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παρέδωσε ποσότητες αναλώσιμων υλικών και φαρμάκων για κάλυψη των άμεσων αναγκών του Κέντρου Υγείας Γαλατά. Ευχαρίστησε δε τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Σαλαμίνας και τους συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που πραγματοποιούν.
Το Σάββατο ο κ. Χατζηπέρος συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, συγκάλεσε σύσκεψη, με μέριμνα του Δημάρχου Τροιζηνίας κ. Κώστα Καραγιάννη, στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά, όπου παρευρέθησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και παραγωγοί της περιοχής, με θέμα:«Η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων της πρωτογενούς παραγωγής σε εκθέσεις του εξωτερικού».
Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον προγραμματισμό των έργων στην περιοχή, μετά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας. Ιδιαίτερα για τον αθλητισμό, οραματικός στόχος της Περιφέρειας είναι η ύπαρξη αυτοτελών αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά και την Τροιζηνία, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στη νεολαία αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες να αθλούνται χωρίς προβλήματα.
Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό Τροιζηνίας, όπου συνεχάρη τους πυροσβέστες για την άμεση αντιμετώπιση των πολλαπλών εστιών πυρκαγιάς, επιθεώρησε τα οχήματα και τον εξοπλισμό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για το σχέδιο δράσης κατά περίπτωση.

Τέλος, το βράδυ ο κ. Χατζηπέρος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Σαρωνείων, που έχουν γίνει πλέον θεσμός. Κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές για την αρτιότητα της οργάνωσης των εκδηλώσεων και για την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης αλλά και των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, στον οποίο η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.