Συναυλία για καλό σκοπό!

Μεγάλη συναυλία στην Σαλαμίνα, με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οργανώνεται από την ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής” για την οικονομική υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Σαλαμίνας.


Η συναυλία θα γίνει την Τρίτη 11 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Ευριπίδειο θέατρο της Σαλαμίνας, στο λόφο “Πατρίς”. Πρόκειται για μια εκδήλωση αλληλεγγύης, που θα εξασφαλίσει στο Κοινωνικό Ιατρείο τους απαραίτητους πόρους για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του και του έργου του, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι, 4.000 περίπου ασθενείς εξυπηρετούνται κάθε μήνα από το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Σαλαμίνας. Παρέχεται δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους άπορους, άνεργους, ανασφάλιστους, χρονίως πάσχοντες, κοινωνικά και κυρίως υγειονομικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας, δίχως καμιά διάκριση. Τώρα τελευταία, εξυπηρετούνται και ασφαλισμένοι που αδυνατούν να καλύψουν την συμμετοχή τους σε εξετάσεις και φάρμακα.

Μόνο το 2015, εξασφαλίστηκαν διακόσιες φιάλες αίμα, μοιράστηκαν σχεδόν τρεις τόνοι φάρμακα ενώ έγιναν δωρεάν περισσότερες από εβδομήντα επεμβάσεις σε νοσοκομεία. Επιπλέον εμβολιάστηκαν ευπαθείς ομάδες με εμβόλιο της γρίπης και άλλα πολλά.

Όμως αυτά, απαιτούν την οικονομική σας υποστήριξη αφού τα έξοδα λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου είναι αδύνατο να καλυφθούν μόνο από τις ελάχιστες δωρεές και την εθελοντική προσφορά.

·       Στηρίξτε έμπρακτα, με την παρουσία σας, τη μεγάλη συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την Τρίτη 11 Αυγούστου, όπου η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές!
·       Φέρτε μας τα φάρμακα που έχετε στο σπίτι και δεν σας χρειάζονται. Για σας, απλώς πιάνουν χώρο, για άλλους είναι ζωή.
Η τιμή του εισιτηρίου της συναυλίας είναι 15  (στην προπώληση 13  ). Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου στα παρακάτω σημεία:

ΚΕΝΤΡΟ:                    ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-γραφείο ΠΟΠΕΣΑ (Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1)
                                                      COFFEE ACADEMY (Λ. Αιαντείου 1 & Λ. Σαλαμίνος 235)
                                       ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ EL LIBR0 (Λ. Φανερωμένης 83)
                                       ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Λ. Σαλαμίνος 274)
ΑΙΑΝΤΕΙΟ:                 ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΙΔΗ (Β. Γεωργίου 21)
                                       SOLEIL SUMMER (Λ. Αιαντείου και Αρτέμιδος)
ΓΥΑΛΑ:                        ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΑΛΑΣ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ:            ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΡ Σ.ΦΑΣΟΥΛΗΣ (Ελ. Βενιζέλου 19)
ΣΕΛΗΝΙΑ:                   ROUKY CAFE (Πλατεία Αγίου Νικολάου)
ΠΑΛΟΥΚΙΑ:               CYTA SPOT ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Σαλαμινομάχων 37)



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«ΣΤΑΣΗ  ΖΩΗΣ» (έδρα: Αθήνα, Ελλάς)
ταχυδρομική διεύθυνση: Άνδρου 32, Παλούκια, Σαλαμίνα 189 01
τηλ: 69 76 175 145 & 69 44 356 195
-------------------------------------------
Κοινωνικό  Ιατρείο  Φαρμακείο  Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας
Γ.  Λουκά  38, 189 00 Σαλαμίνα • τηλ: 210 46 53 435