Αποκαθίσταται η στεγανοποίηση της οροφής του 5ου Δημοτικού Σχολείου.


Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ισιδώρας Νάννου Παπαθανασίου πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/9/2015 στα γραφεία της ΚΤΥΠ ( παλιά ΟΣΚ) έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Η. Δρούλια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διευθύντρια του Σχολείου κα Μαρία Παπανικολάου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Δήμητρα Ανδριανού και ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Γιάννης Σκιαθίτης.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η επίσπευση του έργου της στεγανοποίησης της οροφής του σχολείου, ένα πρόβλημα που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί μαθητές και δασκάλους.

Λόγω μη επικυρωμένου Π/Υ και οικονομικής δυσπραγίας, ο Δήμος είχε απευθυνθεί στον ΚΤΥΠ για χρηματοδότηση του έργου βάσει της υπ΄αρ.16668/28.7.2015 μελέτης που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία μας.
Το αίτημα μας είχε γίνει αποδεκτό από τον ΚΤΥΠ ο οποίος προέβη και στην επιλογή του αναδόχου του έργου, πλην όμως εκκρεμούσε η εκτέλεση του.

Η εν λόγω συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επιτυχής αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος, αρωγός και συμπαραστάτης αδιαλείπτως στα προβλήματα της μαθητικής στέγης, ενώπιον μας απαίτησε από τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο να αρχίσει από αύριο κι΄όλας ημέρα Παρασκευή 25/9/2015 τις εργασίες.
Έτσι ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα θα πάρει τέλος.


                                            Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας