Ανύπαρκτη η υποψηφιότητα της Σαλαμίνας για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021»!

Λίγες μέρες πριν «πέσει η αυλαία» για την κατάθεση του φακέλου των υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021», η προσπάθεια της ιστορικής Σαλαμίνας είναι ουσιαστικά… παγωμένη!
Αυτό προκύπτει, δυστυχώς, εκ των πραγμάτων, από την ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και τα γεγονότα, όταν άλλες πόλεις, όπως ο Πειραιάς, η Τρίπολη, η Λάρισα, είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ, με τους φακέλους τους συμπληρωμένους και τη στρατηγική τους χαραγμένη, βήμα προς βήμα, για να κερδίσουν αυτό που πιστεύουν ότι τους αναλογεί.
Χαρακτηριστική της ανυπαρξίας της υποψηφιότητας της Σαλαμίνας, είναι και η εκδήλωση «παρουσίασης» της Παρασκευής, στην αίθουσα του Δήμου, όπου, όχι μόνον δεν υπήρχαν παρουσίες και συμμετοχή, αλλά… δεν παρουσιάστηκε τίποτα ουσιαστικά!
Ακόμα χειρότερα, μέχρι σήμερα Δευτέρα, δεν έχει εκδοθεί καν από το Δήμο ένα, τυπικό έστω, δελτίο τύπου, για να προβληθεί το γεγονός αυτό, ούτε καν υπάρχει σχετική ανάρτηση στη σελίδα υποστήριξης της υποψηφιότητας της Σαλαμίνας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) !
Αυτό, σε απλά ελληνικά -όσο κι’ αν πονάει-σημαίνει ότι η υποψηφιότητα της Σαλαμίνας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021, είναι αναιμική έως ανύπαρκτη!
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;
Γιατί δεν προχώρησε η σοβαρή αυτή διεκδίκηση;
Τι την εμπόδισε;
Τι είναι εκείνο που την κατέστησε ουσιαστικά ΑΝΕΝΕΡΓΗ;
Οι υπεύθυνοι του Δήμου οφείλουν μια απάντηση για μια ακόμη ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και αυτή η εξέλιξη αποτελεί κραυγαλέα ΗΤΤΑ, πριν καν δοθεί η μάχη –αυτό είναι και το χειρότερο.
Τι κρίμα!

πηγή: limani24.gr