Δυναμικό παρόν έδωσε η Αντιδήμαρχος κα Ειρήνη Μπινιάρη στη συνάντηση παλαιών και νέων ΟΝΝΕΔ-ιτών με το Β. Μεϊμαράκη

Μια πανέμορφη βραδιά για τα παλιά και τα νέα μέλη της ΟΝΝΕΔ, γεμάτη με λαμπερές και πολύ αξιόλογες παρουσίες, αφιερωμένη στον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ Βαγγέλη Μειμαράκη.
Μια συνάντηση στην οποία οι παλιοί θυμήθηκαν τις καλές στιγμές της προεδρίας του και οι νέοι έδωσαν το δικό τους φρέσκο στίγμα.

Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου στο παραλιακό κατάστημα BLUE BAY στα «βοτσαλάκια» στον Πειραιά,  ιδιοκτησίας του Γιάννη Κουλιζάκου, παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που μαζί με τον Πέτρο Αρβανίτη διοργάνωσαν μία αξέχαστη βραδιά για τον κ. Μειμαράκη, όπως και για όλους τους παρευρισκόμενους. 
Μια πανέμορφη βραδιά για τα παλιά και τα νέα μέλη της ΟΝΝΕΔ, γεμάτη με λαμπερές και πολύ αξιόλογες παρουσίες, αφιερωμένη στον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ Βαγγέλη Μειμαράκη
Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, επώνυμοι Πειραιώτες και στελέχη της παράταξης. Είδαμε τον Κώστα Κατσαφάδο βουλευτή Ά Πειραιώς, καθώς και τον Γιάννη Τραγάκη βουλευτή Β Πειραιώς. Εκεί και ο Τάσος Νεράντζης, αλλά και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πολιτευτής με την παράταξη.
Δυναμικό παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας κα Ε. Μπινιάρη.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες καλεσμένους ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά Κορίνα Λαλουλάκου και ο Σταύρος Βοιδονικόλας μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την πόλης κ. Γεώργιο Δαβάκη, καθώς και η Π. Καλαγιά.
Φυσικά δεν έλειπε ούτε ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά με τον πρόεδρο Νίκο Πλατανησιώτη και τον ταμία του Συλλόγου Βαγγέλη Πισιμίση.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρωην υφ. Μεταφορών, Μιχαλης Παπαδόπουλος, το μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαικής Ένωσης, Σπύρος Σπυρίδων, ο διευθυντής του γραφείου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κ. Σωτήρης Κορομάντζος, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Καραπαναγίωτης, το δεξί χέρι του Βαγγέλη Μειμαράκη, ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζής και ο πρώην αντιπροεδρος της Βουλής, Βαίτσης Αποστολάτος.

http://privenews.gr/