ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Τη Δευτέρα 16-11-2015 και ώρα 4.00μ.μ. στο Δημαρχείο Σαλαμίνας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την αναμόρφωση δημοτικών  τελών για το έτος 2016.
Τα 5 τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν το μόνο έργο που άφησαν πίσω τους ήταν, φόροι, περικοπές, κατάργηση νόμων και κατακτήσεων στα εργασιακά, την παιδεία, υγεία, , πρόνοια.
Έχτισαν και χτίζουν ένα σκληρό, ανάλγητο κράτος με μοναδικό σκεπτικό την κερδοφορία των τραπεζιτών και των μεγάλων επιχειρήσεων, ντόπιων και ξένων. Πατώντας στην καπιταλιστική κρίση, ρίχνοντας όλα τα οικονομικά βάρη στο λαό.

Με τη σειρά τους οι Δήμοι και οι Περιφέρειες και με εργαλείο τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», σχεδιάζουν να ξεπουλήσουν όλες τις υπηρεσίες της Τοπικής Διοίκησης σε ιδιώτες (καθαριότητα, παιδεία, υγεία, φωτισμό) κλπ.
Οι περικοπές κονδυλίων από την κεντρική διοίκηση στραγγαλίζουν την οικονομική κατάσταση των Δήμων, δείχνοντας το δρόμο των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. στη φορολογία.
Αυτή την εύκολη λύση διάλεξε η Δημοτική Αρχή Σαλαμίνας, άλλωστε Δήμοι και Περιφέρειες, είναι τα ποδάρια των κυβερνήσεων. Χωρίς τύψεις συμμετέχουν στη φτωχοποίηση του λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας καλεί σωματεία, συλλόγους, το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, να πάρουν θέση κατά της φοροληστείας και να πιέσουμε τη δημοτική αρχή να πάρει πίσω τις περσινές αυξήσεις και φυσικά να μην προχωρήσουν σε νέες αυξήσεις.




ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ